dijous, 27 de desembre del 2012

Agramunt acollirà una prova del Campionat d’Espanya de Surpermotard 2013

La cursa arribarà de la mà del Moto Club Lleida i se celebrarà, en principi, el 2 de juny, encara que podria retardar-se. Alcarràs repeteix al calendari de la RFEM
Imatge de la prova de Supermotard celebrada a Lleida (Foto: Suzuki Grau Racing)
L'èxit del Lleida Street Circuit 2012, en el que el Moto Club Lleida va celebrar una prova del Campionat d'Espanya de Supermotard, ha propiciat la confiança de patrocinadors i de la Reial Federació Espanyola de Motociclisme (RFEM) per aprovar a aquesta entitat una nova cita del calendari de l’any 2013. En aquesta ocasió, serà la localitat d'Agramunt la que albergui la competició. 

Està previst que el cap de setmana del 2 de juny, el polígon industrial d'Agramunt es converteixi en un circuit de motos, encara que des de l'organització s'està valorant un possible canvi de dates. 

A més del Nacional, està previst que durant la mateixa jornada es disputi la primera prova del Campionat Provincial de Lleida, una competició que va comptar amb un gran nombre de participants de molt nivell a la capital del Segrià. 

Dintre dels pilots que participaran a la cursa destaca el veterà campió de Catalunya Joan Serra, que correrà en la seva localitat natal davant de tots els seus veïns i seguidors.

El Circuit d’Alcarràs també segueix al calendari 2013 de la Federació. Malgrat ser un dels circuits escollits, encara no s’ha confirmat la data en la que se celebrarà el Campionat d'Espanya ni el Provincial de l'especialitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada